Bodemverontreinigingen zijn vaak een groot probleem. In sommige gevallen is het letterlijk een berg waartegen opgezien wordt.

Het uitvoeren van bodemsaneringen is dan ook altijd een kwestie van maatwerk. Immers, elke verontreiniging is anders, maar ook elke locatie is verschillend. En elke opdrachtgever heeft z’n eigen ideeën, wensen en mogelijkheden. Om al deze factoren om te vormen in een doeltreffende en kosteneffectieve uitvoering, is maatwerk van essentieel belang. Voor ons bestaat er dan ook niet zoiets als een standaardprobleem of een routineklus. En ook een standaardoplossing of een standaardprocedure komen in ons woordenboek niet voor.

Binnen Adico Milieutechniek B.V. vindt u dan ook mensen die gewend zijn om een probleem van alle mogelijke kanten te bekijken en die de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw verontreinigingsprobleem om kunnen vormen in een praktische oplossing. Hierbij staan doelmatigheid en kosteneffectiviteit bovenaan. U wilt uiteindelijk een zo goed mogelijke oplossing voor een zo scherp mogelijke prijs.

Scroll to Top